Kom alles te weten over het gebouw en de hoogtepunten

Multimediatour_vb

In het vernieuwde Museum Prinsenhof Delft is er natuurlijk van alles nieuws te zien, te beluisteren en te doen voor en door het publiek. Eén van de aanwinsten voor het publiek is de multimediatour. Met behulp van de multimediatour maken de bezoekers van het museum kennis met de hoogtepunten van de museumcollectie. Ook worden de geheimen van het oude kloostergebouw en het woonhuis van Willem van Oranje onthuld.

Niet eerder in de geschiedenis van het museum konden bezoekers hun weg door het museum vinden door middel van een multimediatour. Nu is het is het dan eindelijk zo ver en in Antenna International hebben we een goede partner gevonden voor de productie van onze multimediatour.

Studio_3_foto_2

De opnamestudio

Afgelopen tijd zijn de opnames geweest voor de Nederlandstalige tour in Amsterdam en de Engelstalige tour in Londen. In de studio in Amsterdam waren wij dan ook aanwezig om de het inspreken van de tour live te kunnen bijwonen. De stemacteurs Roos Ouwehand en Edwin de Jongh hebben er beiden voor gezorgd dat zinnen als ‘een seker pottagie gecoct met palingen’, namen als ‘François Guyon’ en woorden als ‘chiaroscuro’ prachtig werden uitgesproken. De museumbezoekers hebben nu de kans om onder het genot van een betoverende vocale begeleiding langs de hoogtepunten in het museum of langs de bijzondere verhalen over de ruimtes van het oude kloostergebouw te gaan.

Multimediatour_vb

Voorbeeld van een multimediatour speler