Ter adoptie aangeboden: ‘Zitplaatsen in het museum’!

Met de herinrichting wil het museum graag een lang gekoesterde wens van zijn bezoekers in vervulling laten gaan: het creëren van meer zitgelegenheid in de museumzalen. Bezoekers vonden dit een groot gemis, zo bleek uit onderzoek. In totaal zijn er 29 zitbanken nodig van verschillende kleuren en afmetingen, één en ander in overeenstemming met de sfeer van betreffende museumzaal. 

916-klein

Eerder heeft Museum Prinsenhof Delft zijn relaties en partners uit het bedrijfsleven van Delft en omstreken uitgenodigd om zich aan het museum te verbinden door één (of meerdere) bank(en) te adopteren. Ook de medewerkers en vrijwilligers van Museum Prinsenhof Delft, Archief Delft en Archeologie Delft en de andere collega’s van de gemeente Delft zijn benaderd om een deel van een museumbank te sponsoren.
Inmiddels hebben o.a. DSM Gist Services, Best Western Museumhotels Delft, Parking Delft, Restaurant Van der Dussen Delft en een aantal interne collega’s hier positief op gereageerd.

Blijvende herinnering

Graag wil het museum iedereen maar in het bijzonder de inwoners uit Delft en omstreken bij dit adoptieplan betrekken en hen eveneens in de gelegenheid stellen een hele bank of een deel van een museumbank te adopteren. Naast een goed gevoel krijgen donateurs een blijvende herinnering: een mooie groepsfoto’s bij de geadopteerde bank.

Meedoen?
Adopteren kan vanaf elk gewenst bedrag! De bedragen voor hele banken variëren vanaf €750,- tot en met € 3000,-. U kunt zich hiervoor aanmelden via [email protected], o.v.v. Adoptie museumbank. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct overmaken mag natuurlijk ook: bankrekening NL59 BNGH 028.51.53.102 ten name van Erfgoed Delft e.o. te Delft, o.v.v. ‘adoptie museumbank.

Chesterfields

2 x driezitsbank Chesterfield
Adoptiebedrag: € 3.000,=
10/4/14: tot nu toe één geadopteerd

 

 

Bank Tineke Meerman

24 x tweezitsbankjes
Adoptiebedrag: € 750,=
Vormgeving: Tien+ Achitecten, Tineke Meerman, www.tienplusarchitecten.nl.
10/4/14: tot nu toe drie geadopteerd.

 

 

Het laswerk is inmiddels voltooid, de frames van de bankjes zijn nu onderweg naar de spuiterij. De fabricage van de kussens vordert ook gestaag!

Frames tweezitters op transport naar spuiter kussens tweezitters Frames tweezitters

 

Artifort_driezits

3 x Artifort driezitsbank stof
Adoptiebedrag € 2.000,=
10/4/2014: tot nu toe één geadopteerd

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>